Зорова труба Leupold SX-5 Santiam 27-55x80 сіра з кутовим окуляром (175911) (06582)

В наличии
0
Модель: 06582
Артикул: 06582
113 080 грн.
Знайшли дешевше?
Скорочений опис
Не варто недооцінювати важливість якісної зорової труби. SX-5 Santiam® HD 27-55x80 мм розроблений з урахуванням найвищих показників. Незалежно від того, чи потрібна вам робота протягом всього дня в сільській місцевості а... Читати далі...
Загальні характеристики
Діаметр вхідної лінзи 80 мм Кратність max 55 Кратність від 27 Особливості водонепроникний
Всі характеристики

Не варто недооцінювати важливість якісної зорової труби. SX-5 Santiam® HD 27-55x80 мм розроблений з урахуванням найвищих показників. Незалежно від того, чи потрібна вам робота протягом всього дня в сільській місцевості або яскраве чітке зображення на стрільбищі, цей корректировщик забезпечить високий рівень і в найскладніших умовах. Універсальний діапазон збільшення 27-55 - це ідеальне поєднання продуктивності і ваги. Створена на основі нашої системи управління освітленням Twilight Max® HD, вона допомагає вам бачити більше при меншому освітленні, значно знижує відблиски і забезпечує чітке зображення високої чіткості від світанку до заходу сонця. SX-5 Santiam HD уособлює бездоганну продуктивність.
Системи управління освітленням Twilight Max® HD забезпечують найчіткіше і яскраве зображення з трьома основними перевагами: Краще світлопропускання - максимальне освітлення в умовах низької освітленості для більшої видимості. Краще управління відблисками - зменшує відблиски за рахунок максимального покриття лінз і зводить до мінімуму розмиття зображення через розсіяного світла. Найкраща контрастність і дозвіл - Створює максимально чітке зображення з використанням об'єктивів преміум-класу високої чіткості, від краю до краю і додаткових покриттів об'єктива HD.
Зовнішні поверхні лінз оброблені DiamondCoat 2, іонно-допоміжним покриттям лінз, для більш високого світлопропускання і максимальної стійкості до стирання, яку ми коли-небудь пропонували. DiamondCoat 2 володіє додатковою перевагою, що полягає в поліпшенні пропускання світла, більшої яскравості, чіткості і контрастності, і доведе свою цінність в самих диких місцях на землі.
Лінзи високої чіткості з фтористого кальцію забезпечують неймовірну чіткість зображення при будь-якому збільшенні.
Roof призми з фазовим покриттям значно збільшують дозвіл для отримання чіткого зображення від краю до краю поля зору.
Вбудований поворотний порт для адаптера штатива на 1 / 4-20 дозволяє легко встановити на штатив.
Міцний корпус покритий легким гумовим покриттям, яке забезпечує надійне захоплення в будь-яких умовах.

Характеристики:

• Виробник: Leupold
• Країна виробник: Японія
• Вага, кг: 1,95 кг
• Кратність (збільшення): 27 - 55х
• Діаметр об'єктива, мм: 80
• Поле зору (в градусах): 2-1,4
• Видалення вихідного зіниці, мм: 19,2 - 16,6
• Довжина, см: 38 см.

Магазин "Профоптіка" надає можливість купити зорову трубу Leupold SX-5 Santiam 27-55x80 сіру з кутовим окуляром по самій вигідною ціною і максимально швидкою доставкою в будь-який регіон України. Ви завжди можете звернутися до нас за консультацією, ми з радістю відповімо на всі ваші запитання!

Зорова труба Leupold SX-5 Santiam 27-55x80 сіра з кутовим окуляром (175911) - Характеристики

Діаметр вхідної лінзи 80 мм
Кратність max 55
Кратність від 27
Особливості водонепроникний

Зорова труба Leupold SX-5 Santiam 27-55x80 сіра з кутовим окуляром (175911) - Відгуки

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!