Ремінь Levenhuk FS10 для біноклів плаваючий (71148) (06996)

Нет в наличии
0
Модель: 06996
Артикул: 06996
539 грн.
Знайшли дешевше?
Скорочений опис
Якщо Ваш бінокль, відеокамера або фотоапарат випадково впаде в воду, то плаваючий ремінь Levenhuk FS10 утримає апаратуру на поверхні, і не дасть їй затонути. Ви без проблем повернете цінну оптичну техніку. Плаваючий рем... Читати далі...
Загальні характеристики
Матеріал Текстиль
Всі характеристики

Якщо Ваш бінокль, відеокамера або фотоапарат випадково впаде в воду, то плаваючий ремінь Levenhuk FS10 утримає апаратуру на поверхні, і не дасть їй затонути. Ви без проблем повернете цінну оптичну техніку.
Плаваючий ремінь Levenhuk FS10 створений спеціально для біноклів, а також підійде для фото-відеотехніки та буде корисний тим, хто вважає за краще вести спостереження, фото- і відеозйомку поблизу води, а також любителям походів, мисливцям і рибалкам. Ремінь зроблений з синтетичного матеріалу.
Ремінь можна використовувати і для носіння техніки на плечі. Навіть в тривалому поході він не доставить незручностей.
Довжина ременя становить 110 см, ширина - 4,5 см.

Магазин "Профоптіка" надає можливість купити ремінь плаваючий Levenhuk FS10 для біноклів і фототехніки по самій вигідною ціною і максимально швидкою доставкою в будь-який регіон України. Ви завжди можете звернутися до нас за консультацією, ми з радістю відповімо на всі ваші запитання!

Ремінь Levenhuk FS10 для біноклів плаваючий (71148) - Характеристики

Матеріал Текстиль

Ремінь Levenhuk FS10 для біноклів плаваючий (71148) - Відгуки

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!